Моурінью відхилив пропозиції трьох клубів після звільнення з "Манчестер Юнайтед"

Моурінью відхилив пропозиції трьох клубів після звільнення з "Манчестер Юнайтед"

Фото: Associated Press

Одним із них була "Бенфіка".

Португальський тренер Жозе Моурінью розповів про зацікавленість до його персони після звільнення з англійського "Манчестер Юнайтед".

За словами самого керманича, він з того часу встиг відповісти відмовою одразу трьом командам. Моурінью зазначив, що ці пропозиції були для нього не те, що треба.

"Я відчував себе щасливим протягом цих трьох тижнів. Я щасливий, що у мене є цей досвід, і я збираюся спробувати деякі речі, які зазвичай не можу робити. Але в той же час я знаю себе. Я знаю, що мені буде складно залишатися щасливим до кінця березня.

Я вже відмовився від трьох робіт, бо не відчував, що це те, чого я хочу.

Чим більше у мене буде часу, тим краще я зможу підготуватися до наступного кроку. Виклик, на який я відгукнуся, повинен зробити мене щасливим", - сказав Жозе в інтерв'ю beinsports.

Зазначається, що одним з клубів, який хотів бачити у себе Моурінью, була португальська "Бенфіка", з якою він розпочинав самостійну тренерську діяльність в 2000 році. Також ходили чутки щодо повернення "Особливого" до Мадрида.

Нагадаємо, що Моурінью був звільнений з "Манчестер Юнайтед" у середині грудня 2018 року. Він очолив "червоних дияволів" у травні 2016 року. У сезоні 2016/17 португалець виграв з "манкуніанцями" Кубок Ліги, Лігу Європи і Суперкубок Англії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація