НАБУ проводить масштабні обшуки в будівлі Української асоціації футболу - ЗМІ

НАБУ проводить масштабні обшуки в будівлі Української асоціації футболу - ЗМІ

Фото: ФФУ

Зазначається, що це триває з самого ранку.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) наразі проводить обшуки в будівлі Української асоціації футболу (УАФ).

Про факт обшуку повідомляє dynamo.kiev.ua, посилаючись на FootballHub.

Окрім того, як передає журналіст Артем Франков на своїй сторінці в Twitter, обшуки розпочалися о сьомій ранку. За його словами, керівництва УАФ (колишня ФФУ, прим.) наразі на місцях немає.

"Чув, в ФФУ сьогодні з сьомої ранку - маски-шоу з обшуком. Будинок Футболу конкретно так трясуть, і, схоже, це затягнеться. Ну що ж, саме по собі це недобре і боляче, але в плані упіймання корупціонерів і повернення ФФУ до нормальної роботи в якомусь майбутньому - викликає оптимізм".

"Керівництва ФФУ, зрозуміло, на роботі немає - хіба що спеціальний менеджер для спілкування з правоохоронними органами, що відбувається все частіше. Народ з роботи відпустили, але частина людей ще мріє повернутися на робочі місця - після огляду...".

Раніше повідомлялося, що НАБУ провело обшуки ще й 29 травня, але в УАФ все заперечили. Зазначається, що обшуки були проведені в рамках розслідування справи щодо розкрадання держкоштів під час закупівлі штучних футбольних полів.

Додамо, що в 2017 році на потреби реконструкції футбольних полів було передбачено 270 мільйонів гривень з центрального бюджету України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація