Наколотили десяток: збірна України з футзалу нищівною перемогою стартувала у кваліфікації Євро-2022

Наколотили десяток: збірна України з футзалу нищівною перемогою стартувала у кваліфікації Євро-2022

Фото: facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Команда Олександра Косенка на виїзді розбила Албанію.

Збірна України з футзалу успішно розпочала відбір на Чемпіонат Європи 2022 року. В першому матчі кваліфікації "синьо-жовті" обіграли в гостях команду Албанії з рахунком 10:3.

Ще в першій половині зустрічі підопічні Олександра Косенка створили собі пристойний гандикап. На перерву українська команда пішла, ведучи в рахунку 5:2.

У другому таймі наші співвітчизники продовжили феєрити та збільшили свою перевагу.

АЛБАНІЯ - УКРАЇНА - 3:10

Мейзіні (10 хвилина), Брахімі (13), Карая (34) - Зварич (1, 15, 27), Шотурма (6), Білоцерківець (12), Фаренюк (19, 26), Грицина (23), Єрьомін (36), Малишко (40)

Окрім албанців, суперниками "синьо-жовтих" у кваліфікації на ЧЄ-2022 є Хорватія та Данія. Домашнім матчем проти останньої Україна мала стартувати у відборі 29 січня, однак данці не прилетіли на гру через заборону уряду своєї країни.

УЄФА ухвалив рішення не карати збірну Данії технічною поразкою та переніс матч на 8 квітня. Ймовірно, зустріч відбудеться в Данії, оскільки в календарі гра запланована на наступний день після виїзного для "синьо-жовтих" матчу проти данців.

РОЗКЛАД МАТЧІВ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ У ВІДБОРІ НА ЄВРО-2022 З ФУТЗАЛУ

3 березня: Хорватія - Україна

7 березня: Україна - Хорватія

7 квітня: Данія - Україна

8 квітня: Україна - Данія

11 квітня: Україна - Албанія

ФОРМАТ КВАЛІФІКАЦІЇ

  • Вісім переможців груп і шість найкращих володарів других місць приєднаються до господаря Нідерландів у фінальній стадії.
  • Два володарі других місць, які не пробилися до фінального турніру напряму, між собою розіграють останню путівку у двоматчевому плейоф.

КОЛИ ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР

  • Матчі фінального турніру Євро-2020 відбудуться в нідерландських містах Амстердамі та Гронінгені 19 cічня — 6 лютого 2022 року.
  • 16 збірних будуть розбиті на чотири групи. Дві команди з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація