Напівоголений Роналду з красунею Джорджиною відпочив на яхті після фіаско в Лізі чемпіонів

Напівоголений Роналду з красунею Джорджиною відпочив на яхті після фіаско в Лізі чемпіонів

Фото: instagram.com/georginagio

Також португалець підбив підсумки сезону у соцмережах.

Форвард "Ювентуса" Кріштіану Роналду вирушив у відпустку після вильоту туринського клубу з Ліги чемпіонів.

Португалець разом зі своєю нареченою Джорджиною Родрігес відпочиває на власній розкішній яхті. Відповідною світлиною дівчина зіркового футболіста поділилася в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C❤️G

Допис, поширений Georgina Rodríguez (@georginagio)

Сам же Роналду у своїх соцмережах звернувся до фанатів, підбивши підсумки непростого для його команди сезону.

"Сезон-2019/20 закінчився для нас набагато пізніше, ніж зазвичай, але все ж раніше, ніж ми очікували. Прийшов час поміркувати, час проаналізувати злети і падіння, тому що критичне мислення - єдиний спосіб стати краще.

Такий великий клуб, як "Ювентус", завжди повинен мислити, як найкращий у світі, працювати як найкращий у світі, щоб ми могли називати себе одним з найкращих і найбільших клубів у світі.

Чергова перемога в Серії А в такий важкий рік - це те, чим ми дуже пишаємося. Особисто я забив 37 голів за "Ювентус" і 11 за збірну Португалії - це те, що змушує мене дивитися в майбутнє з новими амбіціями і бажанням продовжувати досягати кращих результатів з кожним роком. Але фанати вимагають від нас більшого. Вони чекають від нас більшого. І ми повинні виконати, ми повинні виправдати найвищі очікування.

Нехай ця коротка відпустка дозволить всім нам ухвалити правильні рішення на майбутнє і повернутися сильнішими і відданішими, ніж будь-коли. До зустрічі!", - написав Роналду в Instagram.

  • У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" завдяки дублю Роналду обіграв "Ліон" з рахунком 2:1, але залишився за бортом турніру через поразку 0:1 в першому поєдинку.
     
  • У зустрічі з французами Кріштіану встановив два неймовірні рекорди та претендує на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів.
     
  • Після вильоту з найпрестижнішого єврокубку "Ювентус" змінив головного тренера. До нового сезону команду готуватиме легендарний італійський футболіст Андреа Пірло. Попередній керманич Мауріціо Саррі був відправлений у відставку.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що сексапільна кохана Роналду оголеним тілом прикрасила мальовничий пейзаж.

Повʼязані теми:

Наступна публікація