Наш президент має вирішити, на що він готовий піти в умовах кризи - Ребров

Наш президент має вирішити, на що він готовий піти в умовах кризи - Ребров

Ребров впевнений, що "Динамо" потрібні нові гравці. / Фото: Reuters

Тренер "Динамо" вважає, що команді влітку необхідне підсилення.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів, що його команді необхідно підсилитися, щоб конкурувати з донецьким "Шахтарем" у чемпіонаті України.

"Якщо ми хочемо конкурувати у чемпіонаті України з "Шахтарем" та успішно грати в Лізі чемпіонів, то нам треба підсилення. В умовах кризи наш президент повинен вирішити, на що він готовий піти, а на що ні.

Я дуже хочу отримати якісних футболістів. Що буде влітку? Напевно, це, в першу чергу, потрібно вирішувати президенту. Але щоб вирішувати серйозні завдання, потрібні якісні гравці. Якщо немає можливості купувати футболістів, то нам потрібно їх ростити, але на це потрібен час.

На кожну позицію у нас є три гравці, яких ми постійно переглядаємо. У разі відходу наших лідерів, ми будемо повертатися до цього списку і намагатися когось із них придбати. Будемо посилювати ті позиції, які влітку звільняться.

Напевно, влітку прийде час, коли Андрій Ярмоленко скаже: "Я все, що міг, віддав "Динамо" і хочу прогресувати в іншому чемпіонаті". Я думаю, що буде нечесно і неправильно його знову утримувати", – розповів Ребров.

Нагадаємо, раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, що не відпустить Реброва, якщо йому надійдуть пропозиції від інших команд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація