Наступний тур АПЛ розпочнеться з хвилини мовчання через зникнення літака з футболістом

Наступний тур АПЛ розпочнеться з хвилини мовчання через зникнення літака з футболістом

Фото: twitter.com/BBCSport

Футбольні фанати принесли до стадіонів квіти, а родичі гравця наполягають на поновленні пошуків.

Триває загадкова історія зі зникненням літака, на якому перебував новачок "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала.

Англійська Прем'єр-ліга ухвалила рішення розпочати матчі наступного туру з хвилини мовчання. Про це повідомляє офіційний Twitter організації.

"Прем'єр-ліга з глибоким жалем дізналася про припинення активних пошуків Еміліано Сали і пілота літака Девіда Ібботсона. Наші думки з ними і їхніми близькими.

Зі свого боку, ми продовжимо підтримувати клуб "Кардіфф" в цей важкий момент. На знак поваги, на матчах наступного туру Прем'єр-ліги буде оголошено хвилину мовчання на честь Еміліано і Девіда", - йдеться у заяві.

Тим часом, уболівальники "Кардіффа" та французького "Нанта", за який раніше виступав Сала, принесли квіти до стадіонів на честь футболіста. Деякі фанати навіть завітали на тренування до "Кардіфф Сіті", аби підтримати інших гравців та тренерський персонал.

Родичі зниклого Еміліано Сали наполягають на тому, аби пошуки транспортного засобу поновили. Близькі форварда все ще вірять в те, що він живий та просто десь чекає на них.

Нагадаємо, зовсім нещодавно стало відомо про те, що літак із футболістом зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції. Він вилетів з Нанта в Кардіфф вранці 22 січня, але пізніше транспортний засіб зник з екранів радарів в районі Ла-Маншу. Зазначається, що перед зникненням літак із Салою на борту запросив аварійну посадку.

Сала перебрався з "Нанта" до "Кардіффа" 20 січня. Аргентинець став рекордним трансфером в історії клубу. За нього заплатили близько 20 мільйонів євро. Контракт Еміліано з новим клубом розрахований до середини 2022 року. Цього сезону на його рахунку 12 забитих голів у 19 матчах Ліги 1.

Перед можливою катастрофою Сала записав емоційне звернення з літака, яке лише підтверджує найприкріші здогадки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація