"Не зовсім і бовдури": тренер збірної Франції відреагував на сенсацію в матчі Україна - Казахстан

"Не зовсім і бовдури": тренер збірної Франції відреагував на сенсацію в матчі Україна - Казахстан

Фото: Associated Press

Керманич чинних чемпіонів світу звернув увагу на поєдинок конкурентів.

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам поділився думками про ситуацію у відбірковій групі на Чемпіонат світу 2022 року.

Керманич "триколірних" наголосив, що боротьба за вихід на мундіаль буде запеклою та відзначив збірну Казахстану, якій вдалося здобути очко (1:1) в матчі 3-го туру кваліфікації проти України.

"Всім складно. Подивіться на Казахстан, який, на думку журналістів, був командою бовдурів. Їм тільки що вдалося зіграти внічию з Україною. Не зовсім і бовдури ", - цитує Дешама Get French Football News.

31 березня Франція на виїзді мінімально перемогла команду Боснії та Герцеговини (1:0) та з 7 балами продовжує очолювати групу D. Україна посідає друге місце, набравши 3 очки після трьох стартових зустрічей.

На третій позиції Фінляндія з 2 пунктами і матчем у запасі. Далі розташувалися збірні Боснії і Герцеговини (1) і Казахстану (1), які так само провели на одну гру менше.

  • 1 вересня Україна на виїзді зустрінеться з Казахстаном. Це буде наступний матч для підопічних Шевченка у відборі ЧС-2022. Франція у той же день прийме команду Боснії та Герцеговини.
  • Європейська кваліфікація завершиться 29 березня 2022 року. Мундіаль прийме Катар 21 листопада - 18 грудня 2022 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація