Неймар заздалегідь спланував дотепний тролінг вундеркінда "Боруссії" в матчі Ліги чемпіонів

Неймар заздалегідь спланував дотепний тролінг вундеркінда "Боруссії" в матчі Ліги чемпіонів

Фото - twitter.com/ofutmundo

Бразилець дав красномовну відповідь Ерлінгу Холанду в Парижі.

Захисник французького ПСЖ Маркіньос зізнався, що його одноклубник Неймар заздалегідь продумав зухвалу провокацію проти нападника дортмундської "Боруссії" Ерлінга Холанда в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Йому це подобається. Неймар не просто футболіст, він не боїться і завжди реагує на провокації. Після його голу я запитав його, чи все він зробив. Він сказав мені чекати кінця поєдинку і попросив не зупиняти його", - наводить слова Маркіньоса Goal.

Зазначимо, що перед матчем-відповіддю у Франції 19-річний Холанд опублікував в Snapchat фотографію і підписав: "Париж - моє місто, а не ваше".

У домашньому матчі-відповіді парижани взяли реванш (2:0) за поразку 1:2 у Дортмунді та вперше за чотири роки вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Перший гол у ворота "джмелів" забив Неймар і під час святкування сів у позу медитації. Саме так свої голи зазвичай святкує Холанд, який в першому матчі двічі забив у ворота французького клубу.

Після матчу всі гравці ПСЖ також демонстративно повторили цей жест на футбольному полі та в роздягальні.

Раніше повідомлялося, що мама Неймара закрутила роман із 22-річним кіберспортсменом, який на 6 років молодший за її сина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація