"Обізвав чаклункою": екстренер "Арсенала" звинуватив у своєму звільненні колишню дівчину

"Обізвав чаклункою": екстренер "Арсенала" звинуватив у своєму звільненні колишню дівчину

Фото: Associated Press

Так ось воно, в чому причина невдач "канонірів".

Колишній головний тренер "Арсенала" Унаї Емері знайшов цікаву причину свого звільнення з лондонського клубу.

Всього за два місяці до свого звільнення Емері розлучився зі своєю коханою Сашою Райт, яка на 13 років молодша за нього. У грудні Емері і Райт знову зійшлися, і саме тоді Унаї назвав її винною в тому, що залишився без роботи. У березні Саша остаточно кинула 48-річного іспанця.

Фоо - MyStoryMedia

"Я довіряла Унаї і дійсно думала, що ми одружимося і заведемо дітей. Я вважала, він джентльмен і справжній сім’янин, але в кінці кінців я зрозуміла, що він виявився не готовий до серйозних стосунків.

У грудні ми знову зійшлися, але він звинуватив мене у своєму звільненні. Він сказав мені, що я чаклунка, оскільки принесла йому стільки нещасть. Він сказав: "У той день, коли ми розлучилися, команда почала програвати". Він сказав мені, що був у такому стресі, що перестав бути собою, - сказала Райт в інтерв’ю The Sun.

Фото - Dan Charity - The Sun
  • У минулому сезоні "каноніри" під керівництвом Емері посіли 5-те місце в АПЛ і дійшли до фіналу Ліги Європи, де програли "Челсі". На момент звільнення Емері "Арсенал" посідав восьму сходинку турнірної таблиці і не знав смаку перемог протягом семи ігор.
  • Зараз команда, яку очолює Мікель Артета, перебуває на дев’ятому місці в чемпіонаті Англії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація