Оборонець "Дніпра" пояснив, як забив приголомшливий гол "Олександрії"

Оборонець "Дніпра" пояснив, як забив приголомшливий гол "Олександрії"

Фото: ФК Дніпро

Андерсон Піко просто любить бити здалеку.

Бразильський захисник "Дніпра" Андерсон Піко у розмові з кореспондентом Вадимом Скічком розповів про свій дивовижний гол зі "стандарту" у ворота "Олександрії".

Андерсон відкрив рахунок у матчі, який у підсумку завершився розгромом олександрійців 4:0.

"Я був впевнений, що заб'ю. Я люблю бити з таких штрафних ударів, з дальньої дистанції. Було важливо відкрити рахунок і мені вдався удар.

Далі гра стала більш відкритою і ми змогли забити ще та перемогти. Можливо вони не думали, що я влучу у ворота з такої позиції, тому поставили лише кількох гравців у стінку.

Авжеж, мені дещо пощастило, але у Бразилії я вже забивав таким чином. Щодо мого майбутнього у "Дніпрі" - варто трохи почекати. Мені би дуже хотілося залишитися, - поділився Піко.

Топ голи 23 туру УПЛ. Відео голу Андерсона Піко

Топ голи 23 туру УПЛ. Відео голу Андерсона Піко

Водночас захисник "Олександрії" Сергій Басов відмітив майстерність виконання такого "стандарту".

"Ми розбирали гол, коли Карноза нам забив у Львові. Буквально така ж відстань. Ми поставили п'ять і людина поцілила у дев'ятку. Так само і тут - хоч всіх постав в стінку. Якщо воно є, то воно є.

Друге: три людини, хоч шанси якісь є, видно м'яч. П'ять - не видно м'яч, а три - видно м'яч. Зрозуміло, якщо поцілив, то там хоч дивись на нього, хоч не дивись. Це майстерність, ще раз кажу", - сказав Басов.

Гол Піко - серед претендентів на найкрасивіший гол 23-го туру у голосуванні програми "Профутбол", що відбувається на нашому сайті щотижня.

Подивитися решту претендентів та проголосувати можна тут.

Легіонер Дніпра Піко зізнався, які голи любить забивати

Легіонер Дніпра Піко зізнався, які голи любить забивати

Повʼязані теми:

Наступна публікація