"Один кусається, інший штовхається": зірка "Атлетіко" розхвалив Луїса Суареса

"Один кусається, інший штовхається": зірка "Атлетіко" розхвалив Луїса Суареса

Луїс Суарес, twitter.com/Atleti

Дієго Коста задоволений, що футболіст грає в його команді.

Нападник мадридського "Атлетіко" Дієго Коста прокоментував дебют Луїса Суареса, якому довелося покинути "Барселону".

У матчі 3-го туру Ла Ліги проти "Гранади" Суарес вийшов на заміну на 71-й хвилині, він оформив дубль та віддав гольову передачу. Гра завершилася з рахунком 6:1.

"Мені подобається Луїс Суарес. Здорово, що він тепер з нами. Один з нас кусається, а інший штовхається. Без поняття, чому "Барса" дозволила йому піти, але це їхня справа. 

Суаресу притаманний бойовий дух, він завойовник. Сподіваюся, він поділився своїм настроєм і з нашими фанатами", - сказав Коста, якого цитує goal.com.

Суарес оскандалився своїми укусами суперників. За часів виступу за "Ліверпуль" Луїс гризанув футболіста "Челсі" Браніслава Івановича. Потім на Чемпіонаті світу-2014 вкусив Джорджо К’єлліні під час поєдинку проти Італії.

"Барселона" розпрощалася з Суаресом після того, як стало відомо, що новий тренер Рональд Куман не розраховує на уругвайця. Вчинком клубу був дуже невдоволений Ліонель Мессі.

  • Суарес виступав у складі "Барселони" від 2014 року. У складі "синьо-гранатових" завоював 13 трофеїв, серед яких Кубок Ліги чемпіонів і чотири титули чемпіона Іспанії.
  • За 6 років в футболці каталонців Суарес забив 198 голів і став третім в історії бомбардиром клубу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація