Одна з лідерок збірної України може пропустити біатлонний сезон через травму

Одна з лідерок збірної України може пропустити біатлонний сезон через травму

Фото: biathlon.com.ua

Президент федерації розповів про готовність команди до олімпійського сезону.

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про проблеми в жіночій збірній на старті олімпійського сезону.

Так, через травму основні старти може пропустити Ірина Варвинець, а також є деякі проблеми у Ольги Абрамової та Олени Підгрушної.

"У Варвинець проблеми з колінами. Ми розглядаємо такий варіант: зняти її з цього сезону, тому що їй потрібно робити операцію. Влітку у неї був дуже помірний режим тренувань, в спеціальних наколінниках. Одразу після Олімпіади у Варвинець буде операція, щоб на наступний цикл Іра могла підійти нормально до стартів. Її індивідуально ведуть безпосередньо до естафети. У неї буде мало стартів.

У Підгрушної був збій зі здоров'ям. Вона поїхала зі зборів до Франції. Але врешті-решт розібралася зі своєю проблемою. Будемо сподіватися, що це все позаду.

Абрамова була готова добре і восени, зараз не розумію, що сталося. Є проблема - в компанії Madshus змінилися працівники, і в цьому сезоні найгірші лижі цієї марки. Вони зробили нові, які дуже погано працюють, тому у кого є старі хороші, будуть бігати на старих, а нових майже немає хороших лиж", - розповів Бринзак.

Зазначимо, що в Естерсунді відбулися перші гонки першого етапу Кубка світу. В одиночній естафеті наша команда посіла 6-е місце, а в класичній українці при непоганій стрільбі стали тільки 10-ми.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація