Офіційно. Моурінью очолив "Тоттенхем"

Офіційно. Моурінью очолив "Тоттенхем"

Фото: Associated Press

Контракт розрахований на до літа 2023 року.

Новим тренером "Тоттенхема" став відомий португальський фахівець Жозе Моурінью, повідомляє офіційний сайт "шпор".

Контракт з Жозе розрахований на до літа 2023 року. Португалець змінив на чолі клубу Маурісіо Почеттіно, якого було звільнено через провальні виступи на старті сезону.

"Я дуже радий приєднатися до клубу з такою спадщиною і такими пристрасними вболівальниками. Якість складу і академії вражає. Мене привабила можливість працювати з цими гравцями", - прокоментував своє призначення "Особливий".

Дуже задоволений приходом Моурінью президент лондонського клубу Даніель Леві.

"В особі Жозе ми отримали одного з найуспішніших футбольних тренерів. У нього багатий досвід, він може надихати команду і вправний у тактиці. Жозе вигравав трофеї в кожному клубі, який тренував. Ми вважаємо, що він принесе енергію і віру в успіх у роздягальню ", - сказав бос "шпор".

Моуріньо протягом кар’єри працював з "Бенфікою", "Лейрією", "Порту", "Челсі", "Інтером", "Реалом", знову "Челсі" і "Манчестер Юнайтед", звідки був звільнений у грудні минулого року .

Жозе виграв 25 різних трофеїв, серед яких - дві Ліги чемпіонів, а також перемоги в чемпіонатах Португалії, Англії, Італії та Іспанії.

  • Після 12 турів в активі "Тоттенхема" лише 14 балів та 14 сходинка в турнірній таблиці.
  • Моурінью дебютує на посаді головного тренера "шпор" у суботу, 23 листопада, матчем 13-го туру АПЛ проти "Вест Хема" українця Андрія Ярмоленка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація