"Олімпік" у меншості втримав нічию у грі з "Арсеналом"

"Олімпік" у меншості втримав нічию у грі з "Арсеналом"

Фото - facebook.com/fcolympicdonetsk

Донецький клуб майже цілий тайм був змушений оборонятися.

Донецький "Олімпік" в рамках 30-го туру української Прем’р-ліги поділив очки з київським "Арсеналом" - 1:1.

Команда Ігора Климовського першою забила зусиллями Матара Діє. На 25-й хвилині сенегальський форвард отримав пас від Павла Ксьонза, ефектно розвернувся з м’ячем і відправив його у ворота столичного клубу.

Музика грала не довго і "Арсенал" всього через 6 хвилин встановив статус-кво. Ксьонз подарував м’яч супернику на своїй половині поля, чим скористався В’ячеслав Танковський, який бездоганно пробив у ближній кут.

Команди поперемінно володіли ініціативою і в другому таймі, поки на 54-й хвилині півзахисник донеччан Геннадій Пасіч не збив Владислава Дубінчака, за що отримав другу жовту карту і завчасно вирушив до роздягальні.

Опинившись у більшості, "каноніри" мали декілька реальних нагод, щоб вирвати перемогу, але відмінно діяв на останньому рубежі воротар Володимир Кринський.

Таким чином, нічия у цьому протистоянні принесла по балу до скарбнички кожної з команд.

"Олімпік", маючи в активі 32 пункти, продовжує йти 9-м в турнірній таблиці. Донецький клуб випереджає львівські "Карпати", які перебувають у зоні перехідних матчів, на 3 очки.

"Арсенал" же піднявся з дна таблиці, куди "гармашів" тимчасово посунув "Чорноморець"на 11-те місце. Наразі в "канонірів" 26 очок, а в одеситів на бал менше.

Нагадаємо, завтра, 22 травня, відбудеться центральний матч 30-го туру, в якому "Шахтар" у Харкові прийме "Динамо". Початок зустрічі о 19:30. Пропонуємо стежити за текстовою онлайн-трансляцією поєдинку на ТСН Проспорт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація