Олімпійські ігри-2020 - день 8: результати виступів українців за 31 липня

Олімпійські ігри-2020 - день 8: результати виступів українців за 31 липня

Фото: Associated Press

Цього дня Еліна Світоліна виграла "бронзу" в тенісному турнірі.

У суботу, 31 липня, українці продовжили боротьбу на Олімпійських іграх-2020 у Токіо. Наші спортсмени були представлені в 6 дисциплінах з 21, в яких розіграли нагороди цього дня.

Тенісистка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль. Для України це перша в історії нагорода Олімпійських ігор в тенісі. 

ТСН Проспорт розповідає, як виступили українці на Олімпіаді-2020 31 липня.

  • Вікторія Ткачук, Анна Рижикова вийшли у півфінал змагань з бігу на 400 метрів з бар'єрами. А от Марія Миколенко не змогла подолати перший раунд кваліфікації.
  • Наталія Семенова посіла останнє місце в кваліфікації з метання диску та вибула з боротьба за нагороди.
  • Владислав Бухов не зміг пробитися до фіналу в плаванні на дистанції 50 м вільним стилем. Українець посів підсумкове 11-те місце.
  • Микола Просторов не пройшов кваліфікацію чоловічого особистого турніру в стрибках на батуті. Наш співвітчизник посів підсумкове 12-те місце.
  • Еліна Світоліна завоювала "бронзу", обігравши в напруженій дуелі Олену Рибакіну з Казахстану - 1:6, 7:6, 6:4.
  • Владислав Мазур не зміг подолати кваліфікацію в стрибках в довжину. Мазур виконав три спроби - 7,60 м, 7,54 м і 7,58 м. Цього не вистачило, щоб пройти у фінал. Українець посів підсумкове 27-ме місце.

Після восьмого змагального дня у скарбничці збірної України п'ять "бронз" Олімпіади в Токіо, які завоювали дзюдоїстка Дар'я Білодід, фехтувальник Ігор Рейзлін, дует стрільців Олена Костевич і Олег Омельчук, плавець Михайло Романчук і тенісистка Еліна Світоліна.

Олімпійські ігри-2020 у Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Олімпійські Ігри 2020
Наступна публікація