"Олімпійські резерви" прийняли перші змагання - Чемпіонат України з бадмінтону

Чемпіонат України з бадмінтону серед дорослих - уперше Дніпро зміг прийняти змагання такого рівня. Будинок ігрових видів спорту, побудований коштом обласного і державного бюджету, відкритий цього тижня, відповідає світовим стандартам, дав таку можливість. Тут будуть проводити і світові, і європейські змагання.

Сьогоднішній чемпіонат - це основний старт для бадмінтоністів країни, за його результатами буде сформована Збірна України. 112 спортсменів з Дніпра, Київа, Одеси, Вінниці, Миколаєва змагалися за нагороди.

Головна інтрига змагань - це перемога 19-річного Данила Боснюка з Дніпра над досвідченим Артемом Почтарьовим з Харкова у фіналі. Із протоколом змагань можна ознайомитися на сайті федераці бадмінтону ubf.com.ua.

"Загалом ці змагання показали, що в нас зростає сильна зміна і молоді спортсмени можуть дати гідний бій. Я вітаю переможців і дякую всім учасникам за гру, за враження та емоції", - привітав всіх голова Дніпропетровської обласної ради, віцепрезидент федерації України з бадмінтону Святослав Олійник.

"Ми довго чекали на залу такого рівня. Це дозволить підвищити рівень підготовки наших спортсменів. І за це ми вдячні Дніпропетровській області, її керівництву",- сказав Олексій Дніпров, голова Федерації бадмінтону України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація