Перервав гольову засуху. Покер Мессі дозволив "Барселоні" знищити суперника і очолити Примеру

Перервав гольову засуху. Покер Мессі дозволив "Барселоні" знищити суперника і очолити Примеру

Фото: Associated Press

Лео не забивав у чотирьох попередніх матчах за каталонців.

"Барселона" в матчі 25-го туру Чемпіонату Іспанії розгромила на своєму полі "Ейбар" з рахунком 5:0.

Героєм зустрічі став лідер "синьо-гранатових" Ліонель Мессі. Аргентинський нападник чотири рази відзначився у воротах суперника - тричі в першій половині зустрічі та ще раз за три хвилини до кінця матчу.

Фото: Associated Press

Ще один гол на рахунку Артура, який на 89-й хвилині встановив остаточний рахунок у цьому протистоянні.

Фото: Associated Press

У цьому поєдинку за "синьо-гранатових" дебютував нападник Мартіна Брайтвайт, який лише декілька днів тому перейшов з "Леганеса". На 72-й хвилині він замінив Антуана Грізманна.

Фото: Associated Press

Додамо, що Мессі не забивав у чотирьох попередніх матчах за каталонців, так що сьогодні сповна нівелював гольовий "простій".

Завдяки покеру Лео зміцнив своє лідерство у перегонах бомбардирів Ла Ліги, в його доробку 18 м’ячів. У найближчого переслідувача - Каріма Бензема з "Реала" 13 голів.

  • "Барселона" вийшла на перше місце в Примері, набравши 55 очок. За підсумками туру каталонців може обійти "Реал", якщо на виїзді обіграє "Леванте" (22 лютого, 22:00). Зараз мадридці на 2 очки відстають від "Барси".
  • "Ейбар" розташовується на 16-й сходинці чемпіонату з 24 балами.

Вже у вівторок, 25 лютого, "Барселона" зустрінеться з "Наполі" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок відбудеться в Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація