Перший клуб Серії А оголосив про повернення футболістів до тренувань

Перший клуб Серії А оголосив про повернення футболістів до тренувань

Футболісти "Сассуоло" / Фото: Associated Press

4 травня команда відновить індивідуальні заняття.

"Сассуоло" став першим клубом італійської Серії А, який оголосив про вихід команди з карантину та поновлення тренувань.

Футболісти "чорно-зелених" розпочнуть індивідуальні заняття від 4 травня, повідомляє пресслужба клубу.

Відомо, що гравці будуть займатися вранці від понеділка до п’ятниці. Щогодини шість футболістів будуть працювати на трьох різних полях. Водночас команда не зможе користуватися роздягальнями, тренажерними залами та іншими громадськими приміщеннями тренувального центру.

Чемпіонат Італії було призупинено через пандемію коронавірусної інфекції від 10 березня. Після 26 турів із 38 у турнірній таблиці лідирує "Ювентус", туринці випереджають "Лаціо" на 1 бал.

Нагадаємо, УЄФА попросив асоціації надати плани з догравання сезону до 25 травня. Як альтернативу в організації готові схвалити різні скорочені формати завершення сезону: у вигляді плейоф або міні-турнірів.

Якщо чемпіонат доведеться завершити дочасно, учасників єврокубків наступного сезону визначатимуть за спортивним принципом, тобто за положенням в турнірній таблиці за підсумками кількості зіграних матчів. Також в УЄФА пояснили, кого не допустять до єврокубків-2020/21.

Наразі дочасно завершено два футбольні чемпіонати: нідерландську Ередивізію без визначення чемпіона та французьку Лігу 1. Чемпіоном Франції сезону-2019/20 став ПСЖ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація