Півфінал не по зубах: українські тенісистки-близнючки вилетіли з Олімпіади-2020

Півфінал не по зубах: українські тенісистки-близнючки вилетіли з Олімпіади-2020

facebook.com/UkrainianTennisFederation

Людмила і Надія Кіченок припинили свої виступи в парному розряді, програвши парі з ОКР.

Сестри Людмила і Надія Кіченок не зуміли вийти до півфіналу парного тенісного турніру на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.

У чвертьфіналі українські сестри-близнючки поступилися представницям ОКР Вероніці Кудерметовій і Олені Весніній - 2:6, 1:6.

Таким чином, сестрам Кіченок не вдалося повторити найкращий результат України в парному розряді на Олімпіадах - на Іграх у Пекіні в 2008 році Альона та Катерина Бондаренко грали в півфіналі, але посіли тоді четверте місце.

Участь у чвертьфіналі парного розряду - особистий рекорд для сестер Кіченок на Олімпіадах. На попередніх Іграх у Ріо вони поступилися вже в першому матчі на стадії 1/16 фіналу.

Як раніше повідомляв ТСН Проспорт, Еліна Світоліна впевнено вийшла до півфіналу Олімпіади в Токіо. Це історичне досягнення України в одиночному тенісі на Олімпіадах.

  • Олімпійські ігри-2020 в Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.
  • Наразі в активі України три "бронзи" Олімпіади в Токіо, які завоювали дзюдоїстка Дар'я Білодід, фехтувальник Ігор Рейзлін та дует стрілків Олена Костевич і Олег Омельчук.

Стежте за розкладом і результатами українців на Олімпіаді-2020 за 28 липня в нашій онлайн-трансляції

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Олімпійські Ігри 2020
Наступна публікація