Платіні та Анчелотті вперше розповіли про Лобановського у документальному фільмі

Платіні та Анчелотті вперше розповіли про Лобановського у документальному фільмі

Фільм про Лобановського вийде в прокат у січні. / Фото: YouTube

Картина вийде в прокат у кінці січня 2016-го.

Креативний продюсер документального фільму "Лобановський. Назавжди" Сергій Полховський розповів, як знімалися інтерв'ю із Карло Анчелотті та Мішелем Платіні.

Вони вперше розповіли про Лобановського.

"Справа в тому, що іноді, коли розповідають про конспекти Лобановського, то згадують прізвища італійських тренерів. Нерідко при цьому звучить - Ліппі, Капелло або Анчелотті…

Мені здається, хтось щось вигадує і додумує, тоді як той же Анчелотті у складі італійської збірної грав проти команди Лобановського на чемпіонаті Європи 1988 року Німеччині. Лобановський тоді обіграв італійців у півфіналі з рахунком 2:0.

Анчелотті тоді точно знав, хто такий Лобановський. Можливо, менше, ніж хто такий Платіні, але все одно знав. Він повністю відповів тоді на наші запитання, хоча настрій у нього був не дуже позитивний, оскільки ми говорили на ранок після домашньої нічиї його команди у півфіналі Ліги чемпіонів проти мадридського "Атлетіко".

Потім, після нашого інтерв'ю закінчилася кар'єра Анчелотті в "Реалі", а пізніше, коли ми говорили з Платіні, він також попав у "чорну діру". Тепер постає питання як його титрувати…чи президент УЄФА, чи виконувач обов'язків, чи просто великий гравець, яким він був…

Платіні був, так би мовити, дизельним двигуном у холодну погоду. Він спочатку говорив дуже повільно, добирав слова. Але потім, коли почав згадувати (мої запитання вели його в цих спогадах), він почав працювати як роторний двигун, видаючи швидкість, потужність і навіть цікавість.

Він пішов від нас задоволений. Мені здалося, шо він отримав від нашого інтерв'ю позитивний настрій, хоча воно і відбулося о 10 ранку", - поділився Полховський.

Нагадаємо, 17 грудня відбулася презентація фільму "Лобановський. Назавжди".

Кореспондент "Профутболу", Ярослава Шумик

У фільмі "Лобановський. Назавжди" Платіні та Анчелотті вперше розповіли про українського метра

У фільмі "Лобановський. Назавжди"  Платіні та Анчелотті вперше розповіли про українського метра

Повʼязані теми:

Наступна публікація