"Подумати про психічне здоров'я". Матчі Кубка Англії стартують у незвичний час через соціальну ініціативу принца Вільяма

"Подумати про психічне здоров'я". Матчі Кубка Англії стартують у незвичний час через соціальну ініціативу принца Вільяма

twitter.com/FA

Старт ігор відкладено на 1 хвилину, під час якої демонструється ролик Take a Minute for Mental Health.

Напевно ви помітили, що всі матчі 1/32 фіналу Кубка Англії розпочинаються у незвичний час - 15:31, 18:01, 21:16 і тд.

Ця хвилинна затримка створена для того, щоб кожен подумав про психічне здоров'я. Цю акцію ініціювали  Футбольна асоціація разом з принцом Вільямом. Вона називається Take a Minute for Mental Health. 


Під час паузи в телеефірі транслюють спеціальний ролик, а текст читає сам Вільям.

"У житті, як і в футболі, ми переживаємо злети і падіння. Кожен з нас може відчувати тривогу або стрес. Чоловікам складно знайти спосіб говорити про свої почуття. Їхній прояв емоційності часто сприймається як слабкість. Всі навколо говорять, що чоловіки повинні бути сильними , крутими і завжди повинні робити правильно. Це величезний тиск. Ми хочемо показати чоловікам, що є не тільки фізичне, а й психічне здоров'я", - йдеться у тексті.


Зазначимо, що у 2019 році BBC за участі принца Вільяма випустив годинний фільм A Royal Team Talk, де відомі футболісти розповідають про свої психологічні проблеми. У зйомках взяли участь Денні Роуз, Пітер Крауч, Т'єррі Анрі, Джермейн Дженас і Гарет Саутгейт. 


Нагадаємо, за результатами першого ігрового дня Кубка Англії "Лестер" та "МанСіті" вийшли до 1/16 фіналу, на "Манчестер Юнайтед" чекає перегравання.

thefa.com

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація