Покарання буде: у "Минаї" відреагували на скандал із відсутністю напису "Героям слава" на футболці Селезньова

Покарання буде: у "Минаї" відреагували на скандал із відсутністю напису "Героям слава" на футболці Селезньова

fcminaj.com

Клуб став на захист футболіста.

Футбольний клуб "Минай" опублікував офіційну заяву щодо скандальної ситуації з відсутністю напису "Героям слава" на футболці форварда команди Євгена Селезньова, в якій той грав у матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) з донецьким "Шахтарем" (1:1).

"У матчі "Минаю" з "Шахтарем", який відбувся в неділю, 29 серпня, і який закінчився внічию 1:1, виникло непорозуміння з футболкою форварда команди Євгена Селезньова.

ФК "Минай" з усією відповідальністю заявляє, що усі маніпуляційні повідомлення у ЗМІ стосовно причетності футболіста до зникнення відповідного надпису на футболці - беззмістовні.

Річ у тім, що ігрову футболку Селезньова через певні непередбачувані обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому подяку, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле у матчі з "Шахтарем".

Проте відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність усіх необхідних логотипів та наліпок на формі. Таким чином, Євген вийшов на поле у футболці без шеврону "Слава Україні".

"Минай" готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання", - йдеться в заяві клубу на його офіційному сайті.

  • "Минай" із 5 очками в активі посідає 11-те місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • У 7-му турі команда із Закарпаття вдома зіграє з одеським "Чорноморцем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація