"Позбавтеся його, він заважає команді": в Італії на Роналду звалилася небачена критика

"Позбавтеся його, він заважає команді": в Італії на Роналду звалилася небачена критика

Кріштіану Роналду / Фото: Associated Press

Влітку чекати на трансфер?

В Італії посилилася критика на адресу головної ударної сили туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду.

Так, легенда міланського "Інтера" і збірної Італії Вальтер Дзенга заявив, що португалець вже здає у зв'язку з віком: "Роналду вже не той, що в минулому сезоні. Його нервозність пов'язана з тим фактом, що він усвідомив, що більше не здатний надавати такий же вплив на гру. Як чоловік і великий чемпіон, він злиться через це на себе".

Ексгравець "Ювентуса" Массімо Мауро і зовсім не вважає Кріштіану лідером. "Кріштіану ніколи не був лідером і ніколи не буде. Для нього особиста статистика - вище команди.

Кріштіану не цінує своїх партнерів у команді, він хоче, щоб йому завжди віддавали м'яч, а він забивав. Він - чудовий гравець на індивідуальному рівні, але не командний футболіст", - цитує Маурі AS.

Своєю чергою видання La Repubblica опублікувало уривок з розмови колишнього головного тренера "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі з президентом клубу Андреа Аньєллі перед звільненням першого.

"Позбавтеся Роналду, він заважає прогресу команди і клуба", - сказав у бесіді Аллегрі.

  • Роналду перейшов до "Ювентуса" влітку 2018 року з мадридського "Реала". За нього туринський клуб заплатив 117 мільйонів євро.
  • Всього за "стару синьйору" Кріштіану зіграв 126 матчів і забив 97 м'ячів.
  • Контракт 36-річного форварда з чемпіоном Італії розрахований до літа 2022 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація