Працівниця McDonald's, яка годувала юного Роналду бургерами, відгукнулася на його пропозицію

Працівниця McDonald's, яка годувала юного Роналду бургерами, відгукнулася на його пропозицію

Фото: Associated Press

Дівчина погодилася повечеряти з португальцем.

Півзахисник туринського "Ювентуса" та збірної Португалії Кріштіану Роналду в одному з останніх інтерв’ю розповів про своє складне дитинство.

Він згадав, як бігав у McDonald's за безкоштовними бургерами та сказав, що хоче розшукати своїх благодійниць і запросити їх на вечерю, аби віддячити.

Жінка на ім’я Паула Лека заявила, що є однією з тих дівчат, які годували юного Роналду і погодилася піти з футболістом до ресторану. Наразі вона заміжня і виховує двох дітей.

Вона емоційно згадала ту історію.

"Вони з’являлися перед нашим рестораном, а коли у нас залишалися бургери, менеджер дозволяв віддати їх дітям. Одним з хлопчиків був Кріштіану Роналду, який був, мабуть, самим боязким з них усіх. Це відбувалося майже щоночі, майже регулярно.

Я згадую той час з усмішкою. Мій син не вірив мені і думав, що це вигадка, бо не міг уявити, щоб його мама коли-небудь давала Кріштіану Роналду гамбургер. Мій чоловік також знав про це. Іноді він приходив, щоб забрати мене з роботи вночі, і бачив його.

Якби він запросив мене на вечерю, я б точно пішла. Я хочу подякувати йому і сказати, що за вечерею у нас був би час згадати ті часи ", - цитує Паулу The Sun.

Раніше Роналду порівняв свій супергол у ворота Буффона із сексом з Джорджиною Родрігес.

Повʼязані теми:

Наступна публікація