Президент UFC розповів, за яких умов відбудеться реванш між Нурмагомедовим та Макгрегором

Президент UFC розповів, за яких умов відбудеться реванш між Нурмагомедовим та Макгрегором

Фото: Associated Press

З їхньої першої дуелі пройшли більше року.

Президент UFC Дейна Вайт анонсував можливий бій-реванш між чинним чемпіоном у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим (Росія) та зірковим ірландцем Конором Макгрегором.

Щоправда, за словами боса організації, їхня друга дуель відбудеться лише за двох умов.

Про це йдеться в Bjpenn.

"Думаю, Конор хоче матчу-реваншу з Хабібом Нурмагомедовим. Чи відбудеться він? Спочатку потрібно дізнатися результат бою Серроне і Конора, а це дуже складний бій. Особливо у ваговій категорії 170 фунтів, де "ковбою" не потрібно ганяти вагу.

Потім Хабіб повинен перемогти Тоні Фергюсона. Якщо трапиться і те, і те, то так, ми можемо зробити матч-реванш", - сказав Вайт.

Зазначимо, Макгрегор та Серроне вийдуть в октагон 18 січня. Що стосується Нурмагомедова та Фергюсона, то їхня битва відбудеться 18 квітня.

  • Наразі в активі росіянина 28 перемог у 28 поєдинках. Конор, своєю чергою, провів 25 боїв, у яких здобув 21 перемогу та зазнав чотирьох поразок.

Додамо, перша дуель між Макгрегором та Нурмагомедовим відбулася в жовтні 2018 року. Тоді росіянин здобув упевнену перемогу больовим прийомом. Після цього Хабіб встигнув захистити титул у бою з Дастіном Пор'є. Ірландець ж не виходив у октагон після поразки від Нурмагомедова.

Раніше повідомлялося, що бій-реванш Нурмагомедов - Макгрегор може відбутися за правилами боксу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація