Присід із коханим на плечах і чотири медалі на двох. Як тренуються призери чемпіонату Європи Бех і Романчук

Присід із коханим на плечах і чотири медалі на двох. Як тренуються призери чемпіонату Європи Бех і Романчук

Фото: instagram.com/misha_romanchuk

Українські стрибунка і плавець готуються до весілля

Українська стрибунка у довжину Марина Бех, яка нещодавно посіла другу сходинку на чемпіонаті Європи з легкої атлетики і для якої ця медаль стала першою дорослою нагородою на міжнародних змаганнях, розповіла про ще одну важливу подію, до якої вона наразі готується.

Марина незабаром виходить заміж за не менш титулованого українського спортсмена – Михайла Романчука, який виборов 2 "золота" і "срібло" на чемпіонаті Європи з плавання.

Закохані активно готуються до цього дня і під час зустрічі з уболівальниками у Києві поділилися подробицями свого життя.

"У нас бувають спільні заняття спортом, але вони відбуваються більше вже в період, коли треба виконати якісь підтримуючі тренування. Він бігає зі мною, я з ним інколи плаваю", - розповідає Марина.

"Так, якось було таке, що ми бігали в лісі і Марина після пробіжки взяла мене на плечі і почала присідати", - пригадав Михайло.

Фото: ФЛАУ

"Мені потрібно було зробити напівприсід з вагою і я шукала підручні засоби. Михайло якраз мені підійшов.

А так в основному ми у різних місцях – я на своїх зборах, він на своїх. Ми бачимося рідко. Щойно ми обоє в Україні, ми намагаємося знайти час, підлаштуватися – приїхати один до одного, бо Міша з Рівного, а я з Хмельницького. Або десь на нейтральній зоні зустрітися. На місяць це може вийти лише дні три-чотири.

Що мені подобається в наших стосунках, що ми ніколи не суємо носа в тренування один одного. У нього є свій тренер, у мене свій і ми просто працюємо, як ми повинні", - розповіла Марина.

Також спортсменка розповіла і про підготовку до весілля, яке відбудеться 2 вересня у Хмельницькому.

"Готуємося до весілля вже давно, почали за півроку. Основними питаннями займалася я. Тому що я була більше на місці і все ж таки я дівчина. Насправді, це важко. Дуже багато питань і проблем, які потрібно вирішувати. До весілля лишилося 2 тижні і зараз голова йде обертом.

Кого більше на весіллі буде – плавців чи легкоатлетів, сказати важко. Весілля буде європейського стилю, нічого такого особливого там не буде. А після цього полетимо на Мальдіви на 10 днів на маленький острів, щоб нам ніхто не заважав, хочемо побути наодинці", - поділилася Марина.

Фото: Reuters

Нагадаємо, на початку серпня Бех здобула срібну нагороду на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики у Берліні у стрибках у довжину. А Романчук тижнем раніше за наречену виграв одразу три нагороди чемпіонату Європи з плавання у Глазго: два "золота" на дистанціях 400 м та 800 м вільним стилем та "срібло" на дистанції 1500 м вільним стилем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація