Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Роналду обговорив з арбітром у перерві матчу з "Атлетіко", чи був в офсайді

Футболіст уточнив у судді щодо свого першого голу.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду у перерві матчу з "Атлетіко" у першому півфіналі Ліги чемпіонів поговорив з арбітром Мартіном Аткінсоном.

Португалець наголосив, що був у пасивному офсайді, коли забивав перший гол.

"Аткінсон, офсайд? Хіба ви не бачили, я не втручався?", - сказав Роналду судді.

Роналду Аткінсон
101greatgoals

Ронаду Аткінсон
101greatgoals

При подачі Серхіо Рамоса Роналду був у положенні поза грою і боровся за м'яч, однак під час гольової подачі Каземіро, Кріштіану обрав правильну позицію.

Нагадаємо, "Реал" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0, всі три м'ячі забив Роналду.

Залиште свій коментар

Вибір редакції