Роналду показав образливий жест капітану "Роми" та назвав його "занадто малим"

Роналду показав образливий жест капітану "Роми" та назвав його "занадто малим"

Фото: Associated Press

Суперник із відповіддю не забарився.

Зірковий форвард туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду не дуже професійно повів себе в матчі 36 туру чемпіонату Італії проти "Роми".

На 60 хвилині протистояння португалець дозволив собі показати образливий жест на адресу капітана "вовків" Алессандро Флоренці. 34-річний футболіст приклав великий палець до губ та сказав, аби той замовк. Більш того, Роналду сказав Флоренці, що той занадто малий, аби щось говорити.

Головний арбітр зустрічі швидко вгамував обох гравців, показавши їм по жовтій картці. Після цього Роналду з усмішкою на обличчі обійняв Флоренці.

Попри таке своєрідне примирення, Флоренці розкритикував Кріштіану через його поведінку на полі.

"У нього є Золотий м'яч, і він вважає, що має право на все, що робить. Я теж кажу і роблю багато дурниць на полі, але вони там і залишаються", - сказав після матчу капітан римлян.

  • Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь "Роми", а переможний м'яч провів саме Флоренці.
  • Цього сезону на рахунку Роналду 42 матчі у всіх турнірах, 28 забитих голів та 10 результативних передач. Флоренці, тим часом, провів 27 зустрічей в Серії А (3 голи та 2 передачі).
  • "Ювентус" вже гарантував собі чемпіонство. "Рома", своєю чергою, посідає шосту сходинку в турнірній таблиці. Наразі в активі підопічних Клаудіо Раньєрі 62 бали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація