Роналду та інші лідери "Ювентуса" пропустять наступний матч

Роналду та інші лідери "Ювентуса" пропустять наступний матч

Фото: Associated Press

Ця гра відбудеться вже 13 квітня.

Зірковий форвард туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду та деякі інші основні виконавці команди пропустять найближчий поєдинок.

Уся річ в тому, що головний тренер "старої синьйори" Массімілано Алегрі хоче надати відпочинок лідерам клубу перед матчем-відповіддю 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти амстердамського "Аякса".

"Я повинен оцінити сьогоднішнє тренування, але багато лідерів відпочинуть. Є гравці, яким потрібно відпочити. І, можливо, це буде шанс для деяких молодих футболістів.

Ризикувати Кріштіану Роналду завтра не має сенсу, так само як і ризикувати іншими, хто грав під час міжнародної перерви. У Бонуччі немає проблем, але він теж може відпочити завтра", - цитує слова Алегрі Football Italia.

Нагадаємо, наступний матч туринці проведуть 13 квітня в рамках 32 туру Серії А. Суперником підопічних Алегрі буде СПАЛ. Наразі саме "Ювентус" очолює турнірну таблицю внутрішньої першості. Після 31 туру в їхньому активі 84 бали. Відрив від другого місця, на якому розташовується "Наполі", складає 20 очок. Додамо, що в цій грі "Ювентус" вже може забезпечити чемпіонський титул. Для цього Роналду та компанії достатньо просто не програти.

Що стосується чвертьфінальної битви Ліги чемпіонів із "Аяксом", то вона відбудеться 16 квітня. Перший поєдинок у Нідерландах завершився з рахунком 1:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація