Російська боксерка викликала на бій Бузову, менеджер співачки відреагував

Російська боксерка викликала на бій Бузову, менеджер співачки відреагував

Ангеліна Семенова, instagram.com/angelyalyabra_/

Спортсменка пообіцяла не бити Ольгу Бузову дуже сильно.

Російська боксерка Ангеліна Семенова кинула виклик відомій співачці та телеведучій Ользі Бузовій.

Декілька днів тому Бузова виступила з ідеєю нового реаліті-шоу, в якому боксери повинні будуть битися з блогерами. Тож Семенова вирішила не чекати створення такого проєкту і запропонувала зірковій співачці вийти на ринг.

"Олю Бузова! Якщо ти готова вийти на ринг, то я готова побоксувати з тобою!

Сподіваюся, що ти не відмовишся від своїх слів, що готова вийти на ринг проти будь-кого і, як ти сама сказала, що ти боєць по життю!

Ти красива, а я красива і сильна. Давай влаштуємо реально крутий бій! Обіцяю, сильно бити не буду, але буду бити красиво!", — написала спортсменка у себе в Instagram.

Антон Богославський, піар-менеджер Бузової, відреагував на виклик співачки на поєдинок. У коментарі РЕН ТВ він заявив, що його клієнтці нецікава така пропозиція, оскільки він нічого не знає про Семенову.

Він також додав, що зараз співачка працює над зніманнями телешоу "Льодовиковий період", яке присвячене фігурному катанню, і навчається "шалено красивого виду спорту".

Додамо, що в серпні Семенова програла нокаутом на турнірі в Казані. 21-річна Анна Красноперова нокаутувала її на 9-й секунді бою. Це один із найшвидших нокаутів в історії жіночого боксу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫Я РЕШИЛА ЖЁСТКО ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ ПОВЕДЕНИЕ КОНОРА! ⚫Российская спортсменка и общественный деятель, мастер боевых искусств Ангелина Семенова прокомментировала задержание Конора Макгрегора @thenotoriousmma во время отдыха на Корсике. Макгрегор был арестован за попытку сексуального насилия и непристойное поведение, после того как обнажился в баре перед замужней девушкой. «Конор всегда вляпывается в какие-то скандальные истории, но это просто вопиющий случай. Если бы я была на месте этой девушки и передо мной известный спортсмен, боец ММА, который в присутствии своей жены позволил себе передо мной снять штаны, я не знаю чтобы сделала и конечно меня бы это оскорбило и задело. Потому что я считаю крайне не приемлемым такое поведение. Хорошо, что я знаю, где у мужчин находятся слабые точки и конечно я бы применила простые методы самообороны. Например, удар коленом в пах и ребром ладони в кадык. Мне было бы неважно есть рядом с ним телохранители или нет. Кто ему позволил так себя вести в обществе», - прокомментировала Ангелина Семенова. #конормакгрегор #конор #мма #фитоняшка #спортивныедевушки #muaythaigirls #boxinggirl#bjjgirls #bjjwoman #mmagirl #strongwoman#girlswithmuscle #ufc #conormcgregor

Допис, поширений Angelina Semenova (@angelyalyabra_)

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що польський боєць UFC відправив суперника в моторошний нокаут, розбивши обличчя до крові.

Повʼязані теми:

Наступна публікація