Розкішний гол зі штрафного допоміг "Арсеналу" здолати "Ворсклу"

Розкішний гол зі штрафного допоміг "Арсеналу" здолати "Ворсклу"

Фото: arsenal-kyiv.com

"Каноніри" здобули другу перемогу поспіль.

Київський "Арсенал" швидкими темпами починає вибиратися з дна турнірної таблиці чемпіонату України. У 24-му турі національної першості команда Ігора Леонова перемогла полтавську "Ворсклу" - 1:0.

Переможний гол записав до свого активу колишній футболіст "Динамо" Владислав Калитвинцев. Півзахисник з’явився на полі у другому таймі, а на 58-й хвилині поєдинку красивим ударом зі штрафного поцілив у "дев’ятку" воріт Олександра Ткаченка.

Після пропущеного м’яча "Ворскла" активізувалася, але пройти оборонні редути "гармашів" ніяк не могла. На 82-й хвилині полтавчани ще й залишилися у меншості. Вадим Сапай заробив другу жовту картку за грубу гру проти Калитвинцева.

На останніх хвилинах зустрічі Артем Габелок міг врятувати для полтавської команди нічию, але його удар зі штрафного потягнув воротар господарів Роман Підківка.

"Арсенал" здобуває другу перемогу поспіль та залишає останню сходинку чемпіонату України. В активі столичного клубу 18 очок, а замикає турнірну таблицю тепер одеський "Чорноморець", в якого 16 балів.

"Ворскла" ж , навпаки, переживає чорну смугу і не може виграти в шести останніх матчах чемпіонату. Востаннє полтавчани перемагали "Чорноморець" 8 грудня минулого року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація