Розплата за Суперлігу: фанати топклубу Європи заблокували тренувальну базу і вимагали зміни власників

Розплата за Суперлігу: фанати топклубу Європи заблокували тренувальну базу і вимагали зміни власників

Фото: twitter.com/ESPNFC

Уболівальники МЮ влаштували протест проти сімейства Глейзерів після фіаско зі створенням Європейської Суперліги.

Фанати англійського "Манчестер Юнайтед" блокували вхід до тренувального комплексу клубу на знак протесту проти сім'ї Глейзерів, яка володіє контрольним пакетом акцій, та планів вступу до Європейської Суперліги.

Група уболівальників "червоних дияволів" прибула до бази клубу та влаштувала акцію протесту, заблокувавши обидва входи. Вони розтягнули банери з вимогою відставки власників: "Глейзери out". На інших полотнах також було написано "Ми вирішуємо, коли ви граєте" та "51% MUFC".

Пізніше уболівальники також пробралися на тренувальне поле "Манчестер Юнайтед", де знову стали демонструвати плакати та заявляти про свої вимоги.

Зазначається, що саме в цей час на базу почали приїжджати футболісти для тренування.

"Манчестер Юнайтед" став одним з клубів, які оголосили про створення Суперліги. Утім, вже через два дні проєкт розвалився. Про вихід із Суперліги по черзі оголосили дев'ять клубів з 12. Цього все ще не зробили іспанські "Реал", "Барселона" та італійський "Ювентус".

Причиною фіаско Суперліги стала негативна реакція з боку футбольних організацій (УЄФА, ФІФА, національних ліги), уболівальників, чинних і колишніх гравців, тренерів, журналістів та навіть політиків.

Як повідомляв раніше ТСН Проспорт, у соцмережах відреагували на крах Суперліги їдкими мемами і порівняннями з розвалом СРСР.

Повʼязані теми:

Наступна публікація