Сала не хотів переходити до "Кардіффа": з'явився останній запис футболіста перед загибеллю

Сала не хотів переходити до "Кардіффа": з'явився останній запис футболіста перед загибеллю

Фото: twitter.com

Гравця, схоже, не хотіли бачити в "Нанті".

Аргентинський футболіст Еміліано Сала, який загинув у авіакатастрофі на шляху до "Кардіфф Сіті", дав емоційне інтерв'ю перед смертю.

Виявляється, гравець не дуже хотів переходити до іншого клубу. За словами самого гравця, ідею трансферу організував президент "Нанта" Вальдемар Кіта, з яким у нього були напружені стосунки.

Його слова передає L'Equipe.

"Вони хотіли мене продати. Є пропозиція з "Кардіффа". Зі свого боку "Нант" домовився про велику суму. Тому вони дуже хочуть, щоб я перейшов. Це дійсно хороший контракт, але з футбольного боку ця пропозиція мені нецікава".

"Нант намагається всіма способами провести мене туди. Я не боюся переходити, мені доводилося боротися всю кар'єру. Я дійсно хотів би знайти щось цікаве і з футбольної, і з фінансової точок зору, але так трапляється не завжди.

Я не хочу говорити з Кітою, не хочу злитися. Мені огидно перебувати з ним віч-на-віч. І ось він бажає відправити мене до іншого клубу, тому що домовився про хорошу ціну. Але він навіть не запитав, чого я хочу".

Що стосується Кіта, то він повністю заперечує, що керувався під час ухвалення рішення лише грошима.

"Я намагаюся поводитись якомога краще з іншими людьми, але іноді вони все одно залишаються незадоволеними. На жаль, трапився цей безглуздий інцидент. Він був добре освічений. Думаю, якщо б він не загинув, то був би сьогодні дуже щасливий.

Якби я дійсно думав про те, щоб заробити, я б не став робити це таким чином, тому що з урахуванням всіх комісійних там залишилося б не так багато.

Сьогодні я навіть не хочу цих грошей і, можливо, ніколи їх не отримаю. Не хочу заробляти на комусь, хто трагічно загинув. Подібне мені не цікаво, цим займаються юристи", - зазначив президент "Нанта".

  • Сала перебрався з "Нанта" до "Кардіффа" 20 січня 2019 року. Аргентинець став рекордним трансфером в історії клубу. За нього заплатили близько 20 мільйонів євро.
  • Літак із футболістом зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції. Він вилетів з Нанта до Кардіффа вранці 22 січня, але пізніше транспортний засіб зник з екранів радарів в районі Ла-Маншу. Зазначається, що перед зникненням літак із Салою на борту запросив аварійну посадку.

  • Літак знайшли через три тижні на дні Ла Маншу. А згодом – і тіло гравця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація