Секс-скандал Роналду та Майорги: що треба знати про гучну історію

Секс-скандал Роналду та Майорги: що треба знати про гучну історію

Фото: Reuters

Журналісти знайшли документ, який може стати небезпечним для футбольної зірки.

Минулого тижня у футбольному світі прогримів гучний скандал – Кріштіану Роналду був звинувачений у зґвалтуванні.

34-річна американка Кетрін Майорга подала скаргу до окружного суду штату Невада, в якій стверджується, що 9 років тому Роналду зґвалтував її та заплатив 375 тисяч доларів за мовчання.

Читайте також: Модель, яка звинуватила Роналду у зґвалтуванні, вимагає від зірки футболу "космічну" суму

Майорга народилася у звичайній сім’ї. Її батько Ларрі працював пожежником протягом 32 років. А мати Шеріл була домогосподаркою.

Кетрін отримала диплом журналіста. У 2008 році одружилася, проте через рік пара розлучилася.

 

У ЧОМУ МАЙОРГА ЗВИНУВАЧУЄ РОНАЛДУ

У судових документах вона стверджувала, що у червні 2009 року один з її приятелів запросив її до нічного клубу у Лас-Вегасі, де у віп-зоні вона познайомилася з Роналду. На підтвердження цього в Інтернеті з’явилося відео танців Кріштіану з дівчиною. Її та кількох інших друзів запросили продовжити вечір.

Кетрін Майорга (праворуч) / Фото: Getty Images

 

За словами Майорги, вона перевдягалася у ванній, щоб розслабитися у джакузі, коли зайшов Роналду. Він схиляв її до орального сексу, проте дівчина відмовилася.

"Він благав мене доторкнутися до його члену. Коли я не торкнулася його, він попросив мене посмоктати його. Який ідіот! Я сміялася з нього, тому що я подумала: "Це жарт?". Цей хлопець, який такий знаменитий і такий гарячий... він невдаха. Але Роналду не відпускав мене. Він сказав "Я відпущу тебе, якщо поцілуєш мене". Я сказала "Добре, я поцілую тебе, але я не буду торкатися твого пенісу", - розповіла Майорга в інтерв’ю Der Spiegel.

Роналду і Майорга у клубі / Фото: thesun.co.uk
Кетрін Майорга, Instagram

Вона стверджує, що поцілунок тільки ще більше завів його. Роналду витягнув її в спальню і опинився зверху, а вона прикрила інтимне місце. Тоді Роналду перевернув її і насильно зайнявся анальним сексом, за словами Майорги, вона продовжувала кричати "Ні, ні, ні".

У скарзі стверджується, що після цього Роналду сказав, що шкодує про те, що сталося, і що він "зазвичай джентльмен".

"Я думала, що у мене може з’явитися якась хвороба. Я думала, що у нього чортів СНІД. Тому я сказала "Ти повинен сказати, чи у мене буде хвороба?". І він відповів "Ні, ні, я професійний спортсмен, і кожні три місяці мене перевіряють. Я не міг би грати з хворобою", - розповіла Кетрін.

Також Майорга засвідчила, що у важкому емоційному стресі, від якого страждає донині, вона поїхала до батьків додому і розповіла другу, що трапилося.

Пізніше того ж дня вона повідомила про сексуальний напад в столичну поліцію Лас-Вегаса. Проте дівчина не назвала ім’я нападника -  "зі страху перед публічним приниженням і відплатою". Вона була обстежена у медичному центрі, однак стверджує, що медсестра, а згодом і поліція казали їй, що її звинуватять в тому, що вона висуває помилкові звинувачення і вимагає грошей. У скарзі йдеться про те, що поліцейський контроль не проводився.

Витримка зі звіту поліції 13 червня 2009 року

Кетрін Майорга / Фото: spiegel.de

УГОДА ПРО МОВЧАННЯ

Зазначається, що Роналду найняв детектива, який стежив за нею, її сім’єю та друзями. У скарзі йдеться про те, що "команда" Роналду мала джерело в поліцейському управлінні, яке сказало, що інцидент не буде підданий подальшому розслідуванню або кримінальному переслідуванню.  Джерело запропонувало провести переговори щодо врегулювання, щоб Майорга не заявила публічно про те, що сталося.

Згода про нерозголошення була досягнута і підписана. Однак тепер її адвокати кажуть, що це було зроблено в той час, коли Майорга була надзвичайно емоційною, емоційно нестійкою, нерішучою та схвильованою і страждала на серйозний посттравматичний стрес, щоб приймати рішення.

Справу було поновлено, у заяві поліції йшлося про те, що вони стежать за інформацією від жертви і більше подробиць наразі не буде.

Документи з підписом Роналду

Кетрін Майорга, Instagram

 

РОНАЛДУ ВСЕ ЗАПЕРЕЧУЄ

Кріштіану, своєю чергою, назвав інформацію про зґвалтування фейком та все заперечує.

"Вона хоче прославитися... використовуючи моє ім'я... щоб бути знаменитою, щоб сказати моє ім'я, але так, це частина роботи. Я щаслива людина і все добре", - заявив футболіст у прямому ефірі в Instagram.

Тим часом німецьке видання Der Spiegel провело власне розслідування. Воно зібрало сотні документів з різних джерел: електронні листи, медичні та поліцейські звіти.  За словами журналіста видання Крістофа Вінтербаха, Майорга сказала, що надто боїться назвати його ім'я поліції та звернутися до суду, бо переймається, що її переслідуватимуть фанати Роналду.

"Це опитувальник, який зробили його адвокати. Роналду, здається, частково підтверджує версію Майорги і заявив, що "вона не хотіла, але зробила себе доступною". У більш пізньому варіанті опитувальника ці відповіді зникли", - пише Вінтербах.

Опитувальник Роналду

Тим часом адвокат Роналду Крістіан Шерц наголошує, що публікація Der Spiegel була "незаконною", оскільки "порушує особисті права" Кріштіану.

Проте опитувальник Роналду може стати ключовим у цій справі.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація