"Шахтар" обіграв "Олександрію" перед стартом у Лізі чемпіонів

"Шахтар"  обіграв "Олександрію" перед стартом у Лізі чемпіонів

Фото: ФК Шахтар

Олександрійці дали бій у поєдинку лідерів УПЛ.

У центральному матчі 8-го туру Прем’єр-ліги зустрілися лідери чемпіонату: "Олександрія" приймала "Шахтар". "Гірники" перемогли господарів поля з рахунком 2:0.

ОЛЕКСАНДРІЯ - ШАХТАР - 0:2. СТАТИСТИКА МАТЧУ

Марлос відкрив рахунок у поєдинку, відзначившись на 26-й хвилині після передачі Сергія Болбата. Для останнього цей матч став першим у стартовому складі "Шахтаря".

Під кінець зустрічі суперники влаштували справжню "зарубу", відповідаючи моментом на момент. А другий гол "Шахтар" організував на 87-й хвилині. Алан Патрік прихованою передачею вивів Віктора Коваленка на ударну позицію, хавбек не схибив.

"Гірники" продовжують лідирувати у турнірній таблиці вже із 23-ма балами. Олександрійці йдуть на другій сходинці, у них - 16 очок. Для команди Володимира Шарана це перша домашня поразка цього сезону.

У наступному турі УПЛ "Олександрія" поїде в гості до Маріуполя (22 вересня / 14:00), а "Шахтар" у Харкові зіграє з "Чорноморцем" (23 вересня / 17:00).

Нагадаємо, 19-го вересня "Шахтар" стартує у Лізі чемпіонів-2018/19 домашнім матчем проти німецького "Хоффенхайма". Також у групі донеччан "Манчестер Сіті" і "Ліон". Повний календар матчів дивіться ТУТ.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація