"Шахтар" перед вирішальною битвою в Лізі чемпіонів розгромно переміг у донецькому дербі

"Шахтар" перед вирішальною битвою в Лізі чемпіонів розгромно переміг у донецькому дербі

Фото: shakhtar.com/ua/

Команда Луїша Каштру не зіткнулася з проблемами в матчі з "Олімпіком".

"Шахтар" відкрив 17-й туру української Прем’єр-ліги розгромною домашньою перемогою над "Олімпіком". Донецьке дербі завершилося з рахунком 3:0 на користь "гірників".

На 4-й хвилині підопічні Луїша Каштру вийшли вперед завдяки голу Миколи Матвієнка. Центральний захисник спрямував м’яч точно в кут після того, як захисники гостей заблокували простріл від Тете.

Другий м’яч опинився у воротах Володимира Кринського на 77-й хвилині - Марлос забив у порожні ворота після передачі Жуніора Мораєса.

У компенсований час "гірники" відзначилися втретє, цього разу порожні ворота розстріляв Ісмаїлі.

Фото: shakhtar.com/ua/

"Шахтар" набрав 47 очок та збільшив відрив "Динамо", яке йде другим в УПЛ, до 14 пунктів. "Біло-сині" свій матч 17-го туру проведуть у неділю проти "Зорі".

В активі "Олімпіка" 18 балів і сьома сходинка турнірної таблиці. Однакову з командою Вісенте Гомеса кількість очок мають "Маріуполь" та "Дніпро-1", які розташувалися на 6-й та 8-й позиціях відповідно.

Таким чином, "гірники" в гарному настрої підходять до доленосного поєдинку в Лізі чемпіонів. У середу, 11 грудня, "Шахтар" у Харкові зіграє з "Аталантою" в рамках заключного туру групового раунду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація