"Шахтар" розлучився ще з двома бразильцями

"Шахтар" розлучився ще з двома бразильцями

Фото: Reuters

Донеччани продовжують чистку складу.

Донецький "Шахтар" потроху продовжує чистити склад у літнє міжсезоння.

За словами генерального директора донецького "Шахтаря" Сергія Палкіна, виступи за "гірників" припинив бразильський півзахисник Бернард.

"Бернард, як і Факундо Феррейра, завершив виступи в "Шахтарі". Ми дякуємо обом за внесок в розвиток клубу. Минулий сезон вони провели на найвищому рівні, допомогли нам перемогти в чемпіонаті і Кубку. Факундо став найкращим бомбардиром УПЛ, за весь час в команді в 115 матчах забив за "Шахтар" 59 голів і за цим показником увійшов в топ-15 кращих бомбардирів.

Обидва залишили помітний слід в історії клубу. Упевнений, у вболівальників найприємніші спогади про їхню гру. Шкода розлучатися, але життя триває і на місце Бернарда, Феррейри, Фреда прийдуть нові футболісти - сильні, амбітні, які будуть відповідати рівню "Шахтаря", - цитує слова Палкіна офіційний сайт донеччан.

Також чинний чемпіон України не планує подовжувати контракт з ще одним бразильцем - Велінгтоном Немом.

За інформацією Blog de Primeira, керівництво "гірників" не бачить у своїй команді цього виконавця. Таким чином, Бернард та Нем покинуть склад "Шахтаря" на правах вільних агентів, адже їхні контракти розраховані до літа 2018 року.

У цьому сезоні на рахунку Бернарда 19 матчів за клуб у чемпіонаті України - в його активі 6 забитих голів та 4 результативні передачі. Що стосується Нема, то він відіграв за команду Паулу Фонсеки лише 3 зустрічі.

Нагадаємо, що раніше "Шахтар" продав Фреда та Факундо Феррейру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація