Шалені емоції: як красуня-стрибунка Бех-Романчук вболівала за чоловіка на Олімпіаді-2020 (відео)

Шалені емоції: як красуня-стрибунка Бех-Романчук вболівала за чоловіка на Олімпіаді-2020 (відео)

Фото: instagram.com/marynabekh

Михайло Романчук виграв для України четверту медаль у Токіо і змусив дружину пишатися собою.

29 липня український плавець Михайло Романчук завоював бронзову нагороду на Олімпійських іграх-2020. Наш спортсмен фінішував третім на дистанції 800 метрів вільним стилем.

Під час фінального запливу на трибунах Михайла бурхливо підтримувала його дружина - легкоатлетка Марина, яка в Токіо позмагається в секторі для стрибків у довжину.

Вона дуже емоційно хвилювалася за коханого протягом усього фінального запливу та не змогла приховати розчарування, коли Романчук виграв лише "бронзу". Українець був головним претендентом на золоту нагороду, тому бронзова медаль точно не сприймається як грандіозний успіх.

У кваліфікації Романчук став найкращим та встановив новий олімпійський рекорд. Однак в медальному запливі не зумів повторити свій результат і фінішував третім. За словами Михайла, рекорд "зіграв з ним злий жарт" у фіналі.

У соцмережах Бех-Романчук написала, що пишається та безмежно кохає свого чоловіка.

"Мій бронзовий медаліст Олімпіади! Ти мій герой! Я так пишаюся тобою! І я знаю, що ще більше та краще тільки попереду! Я завжди з тобою. Кохаю безмежно", - написала Марина в Instagram.

  • Олімпійські ігри-2020 в Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.
  • Наразі в активі України чотири "бронзи" Олімпіади в Токіо, які завоювали дзюдоїстка Дар'я Білодід, фехтувальник Ігор Рейзлін, дует стрілків Олена Костевич і Олег Омельчук і плавець Михайло Романчук.

Стежте за розкладом і результатами українців на Олімпіаді-2020 за 29 липня в нашій онлайн-трансляції.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Олімпійські Ігри 2020
Наступна публікація