Шевченко: Ми мотивовані, попри те, що вирішили все в Лізі націй

Шевченко: Ми мотивовані, попри те, що вирішили все в Лізі націй

Шевченко: Ми мотивовані, попри те, що вирішили все в Лізі націй

Фото: ФФУ

Керманич "синьо-жовтих" про заключний поєдинок у другому дивізіоні.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутню гру 4 туру групової стадії Ліги націй проти Словаччини.

За словами керманича команди, він покладає великі сподівання на тих гравців, які отримають можливість вийти на поле в завтрашньому поєдинку.

Попри вихід з групи з першого місця, яке дозволило "синьо-жовтим" пробитися до еліти європейського футболу, Шевченко вважає, що з мотивацією в його підопічних не буде жодних проблем.

"Мотивація завжди повинна бути завищена. Ми розуміємо, що Словаччина більше потребує перемоги. Але ми мотивовані, незважаючи на те, що ми вирішили вже все в Лізі націй. Але ми хочемо зіграти добре для себе і своїх уболівальників.

Словаччина дуже мотивована, у неї сильний склад. На нас чекає непростий матч. Ми втратили провідних гравців: Ярмоленка та Марлоса. Дуже важливо, щоб ті гравці, які вийдуть завтра на поле, а це можуть бути і новачки, показали хороший рівень гри".

Наостанок Шевченко розповів про потенціал національної збірної України.

"Не можна порівнювати (з минулими роками, прим.). Важливо, що команда на правильному шляху. Молоді гравці підростають. Перед цим колективом можна ставити різні завдання. Мені приємно працювати з хлопцями", - сказав Шевченко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що матч Словаччина - Україна розпочнеться 16 листопада о 21:45 за київським часом. Онлайн-трансляція гри буде доступна на сайті ТСН Проспорт.

Після трьох турів в активі підопічних Андрія Шевченка дев'ять балів та перша сходинка в турнірній таблиці. Що стосується Словаччини, то вони ще не мають залікових очок на своєму рахунку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація