Шевченко про матч із сербами: Приємно, що є гравці, які підсилюють гру виходами на заміну

Шевченко про матч із сербами: Приємно, що є гравці, які підсилюють гру виходами на заміну

Фото: Associated Press

Тренер "синьо-жовтих" задоволений характером своєї команди.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від заключного матчу відбору на Євро-2020, в якому його підопічні зіграли внічию проти Сербії (2:2).

Керманич "синьо-жовтих" залишився задоволений грою команди, а також тим, як футболісти боролися до фінального свистка, не втрачаючи надії вирвати нічию.

"Малюнок гри було видно. Нехай, не у всіх моментах - неможливо показувати якісний футбол на протягом всього матчу, але ми до цього прагнули. Хлопці проявили себе, і я задоволений.

Задоволений, що хлопці не зупинялися, виконували до кінця те, що планували. Гол, який нам був потрібен, ми забили, хоч і на останніх секундах. На початку матчу втратили нитки гри, помилилися, пропустили гол, але знайшли в собі сили і проявили бійцівські якості, щоб досягти результату", - сказав Шевченко.

Також тренер головної команди країни похвалив футболістів, які з’явилися на заміну. Саме Артем Бєсєдін, який вийшов на поле з лави запасних, у компенсований час вирвав нічию.

"Заміни, однозначно, підсилили гру - вирвали нічию в кінцівці зустрічі. Було приємно, що хлопці, які менше грали - Сидорчук, Коваленко, Циганков провели хороший матч. Довелося змінити систему, розраховували на більше подач з флангу, випустили Бєсєдіна, залишили Яремчука. Шепєлєв і Шахов чудово увійшли.

Приємно, що у нас є не тільки основа, але і хлопці, які б’ються за своє місце і допомагають виходами на заміну, як обороні, так і атаці", - зазначив Шевченко.

Нічия з сербами дозволила українській збірній вперше в історії завершити рік без жодної поразки.

Тепер "синьо-жовті" чекають жеребкування фінальної частини Євро-2020, яке заплановане на 30 листопада у Бухаресті. Під час процедури наша збірна буде посіяна в першому кошику.

Фінальний турнір Євро-2020 відбудеться від 12 червня до 12 липня у 12-ти містах: Лондоні, Мюнхені, Баку, Римі, Санкт-Петербурзі, Бухаресті, Дубліні, Копенгагені, Будапешті, Глазго, Більбао та Амстердамі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація