Шевченко розповів про кадрові втрати перед матчем із Люксембургом та анонсував зміни в складі

Шевченко розповів про кадрові втрати перед матчем із Люксембургом та анонсував зміни в складі

Фото: Associated Press

Керманич "синьо-жовтих" із повагою відноситься до майбутнього суперника.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку до поєдинку 2 туру групової стадії відбору Євро-2020 проти Люксембургу.

Керманич української команди зазначив, що зустріч з лідером групи точно пропустить Артем Кравець. Раніше повідомлялося, що цю гру пропустить також й Марлос.

"З вибором складу ми визначимося в день гри. Сьогодні пройде підготовче тренування, подивимося, як хлопці відновлюються.

У нас є втрати — у Марлоса й Артема Кравця невеликі пошкодження, тому вони поїхали до Києва й не готуються до завтрашньої гри. Загалом, команда відчуває себе нормально. Проведемо ще одне тренування в якості перевірки".

Попри це, Шевченко налаштований здобути перемогу в зустрічі, але й розуміє, що це буде дуже складно. Також він анонсував зміни в складі команди та висловив слова поваги до опонента.

"У нас завжди підвищена мотивація. Ми розуміємо, що для виходу з групи не повинні втрачати очки. У завтрашньому матчі важливо домогтися перемоги. Але Люксембург — команда, яка заслуговує на повагу. Ми дивилися її матчі. За останні кілька років ця збірна досягла успіху, вона вміє грати у футбол. Мені дуже імпонують команди, які, не дивлячись на брак якісних гравців, намагаються сповідувати комбінаційний футбол, грати креативно. Люксембург — одна з таких збірних.

Як я вже говорив, у наступному поєдинку відбору однозначно будуть зміни у складі. Наше завдання — оптимально підійти до гри у плані фізичної форми гравців. Ті виконавці, які будуть у кращій готовності, завтра вийдуть на поле. Я намагаюся підготувати своїх гравців до матчу. Нам потрібна перемога — це план на завтрашню гру. Ми повинні показати хороший футбол, бути агресивними й небезпечними. При цьому ми поважаємо нашого суперника", - зазначив на передматчевій прес-конференції Шевченко.

Нагадаємо, поєдинок Люксембург - Україна розпочнеться 25 березня о 21:45 за київським часом. В першому турі "синьо-жовті" розписали безгольову нічию з чинними чемпіонами Європи збірною Португалії (0:0), а Люксембург переграв у рідних стінах Литву (2:1). Зараз саме Люксембург є лідером квінтету.

Додамо, що Люксембург та Україна провели між собою три поєдинки. Усі три гри завершилися на користь "синьо-жовтих" із однаковим рахунком (3:0).

Повʼязані теми:

Наступна публікація