Шевченко: за перший тайм збірна України не заслужила на компліменти

Шевченко: за перший тайм збірна України не заслужила на компліменти

Фото: Reuters

Утім, керманич "синьо-жовтих" задоволений загальним результатом.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував товариську гру з Італією.

Керманич "синьо-жовтих" залишився незадоволений виступом своїх підопічних у першій половині гри, утім загальний результат матчу його цілком задовольнив.

"Дякую за компліменти на адресу збірної України, але за перший тайм вона їх не заслуговує. Але другий тайм ми зіграли дуже якісно, компактно, і навіть коли отримали гол у свої ворота, знайшли в собі сили для того, щоб зрівняти рахунок.

Я дуже задоволений виступом збірної України і подякував хлопцям за гру. Ми задоволені також і результатом.

У другому таймі після пропущеного м'яча ми знайшли в собі додаткові сили, команда продовжувала працювати. Забили, створювали моменти далі. У цьому матчі було непросто, адже Італія грала вдома. Вона мала перевагу, створювала моменти, але ми реагували дуже правильно".

Окремо Шевченко розповів й про кадровий потенціал національної команди.

"Приїдемо до Харкова, подивимося уважніше, проведемо аналіз вже всієї гри. Деякі гравці отримали ушкодження, тому ми повинні оцінити їхній стан. Подивимося, наскільки серйозні ці травми, і будемо вирішувати - чи треба викликати нових гравців", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, що збірна Україна зіграла з Італією внічию з рахунком 1:1.

Свій наступний матч "синьо-жовті" проведуть 16 жовтня. У рамках 3 туру групової стадії Ліги націй українська команда зіграє з Чехією.

Повʼязані теми:

Наступна публікація