Шість матчів без перемог. Як у "Динамо" прокоментували поразку від "Десни"

Шість матчів без перемог. Як у "Динамо" прокоментували поразку від "Десни"

Фото - Юрій Юр'єв / Фото: dynamo.kiev.ua

Гравці кажуть, що в матчі з "Мальме" повинна бути перемога.

У київського "Динамо" затяжна серія без перемог – вже 6 матчів поспіль команда не може порадувати вболівальників.

Три з них припадають на тренерство нового керманича Олексія Михайличенка. 15 вересня "біло-сині" поступилися "Десні" у Києві (1:2), і після 7 турів посідають шосте місце в турнірній таблиці УПЛ (ще матч у запасі з "Маріуполем").

Після гри футболісти і тренер прокоментували поразку програмі "Профутбол". Гравці кажуть, що в четвер в матчі 1-го туру Ліги Європи з "Мальме" повинна бути перемога.

 

Олексій Михайличенко, головний тренер

Другий м'яч ми просто подарували "Десні". Хлопці доклали зусиль, щоб повернутися в гру, у мене немає до них претензій. Багато вийшло, але без кінцівки, без забитих м'ячів.

Хлопці розуміли, що це третя гра, в якій у жодному разі не можна було програвати, ми зобов'язані були обігравати "Десну".

Довелося відіграватися, незарахований м'яч, прикра помилка і знову все починати спочатку, починати відіграватися, природно, це накладає свій відбиток на стан футболістів.

Те, що "Динамо" критикують абсолютно всі, вони мають на це повне право. Я можу помилятися одразу після матчу, але на мій погляд, результат не по грі.

Михайличенко: Другий гол ми Десні буквально подарували

Михайличенко: Другий гол ми Десні буквально подарували

 

Олександр Караваєв, півзахисник

Ми не виправдовуємося нічим, тому що нема чого виправдовуватися. Хоча намагаємося, граємо, створюємо моменти, забити не виходить. Якийсь нефарт. Позитивне з усього цього, що на кожну гру приходить стільки вболівальників – 14-15 тисяч постійно.

З хлопцями поговорили, що кожен повинен зрозуміти, перш за все, для чого він перебуває в такому клубі, як "Динамо". Кожен повинен запитати себе, чи максимум він робить на тренуваннях, в іграх, і тоді прийде результат.

Хочеться виграти найближчу гру в четвер, у нас чотири дні, будемо готуватися. Один одному подивилися в очі і сказали, іншого шансу немає.

Караваєв про поразку від Десни: Немає сенсу виправдовуватися

Караваєв про поразку від Десни: Немає сенсу виправдовуватися

 

Віталій Миколенко, захисник

Почуваю себе погано, тому що через мою індивідуальну помилку ми пропустили м'яч. Хотів би вибачитися перед уболівальниками, перед командою. І хотів би сказати спасибі всім уболівальникам, які в нас вірять і приходять до нас на матчі.

Не хотів би говорити, що у нас в роздягальні діється. Але зараз момент не з кращих. Коли виграємо? Кожен гравець ставить цк  запитання самому собі, принаймні, я ставлю собі. Намагаюся розібратися в собі, але, як бачите, нічого не виходить. Дві помилки, два голи... нічого не можу сказати.

Миколенко про атмосферу в Динамо: Зараз - не найкращий момент

Миколенко про атмосферу в Динамо: Зараз - не найкращий момент

Денис Гармаш, півзахисник

Яка атмосфера в команді? Нічого, все нормально. Атмосфера хороша, тренуємося, працюємо. Налаштовувалися на гру, але результат не вийшов.

6 матчів без перемог? Думаю, наступну гру виграємо. Діватися нікуди. Затягується цей період, коли вже третій рік ми 6 ігор не можемо виграти або 5. Третій рік поспіль саме в цей період. Думаю, наступна повинна бути перемога.

Гармаш: Наступний матч маємо виграти, нікуди подітись

Гармаш: Наступний матч маємо виграти, нікуди подітись

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація