Скандальне інтерв'ю Абраменка: олімпійський чемпіон заявив, що його слова про Росію "перекрутили"

Скандальне інтерв'ю Абраменка: олімпійський чемпіон заявив, що його слова про Росію "перекрутили"

instagram.com/aleksandr.abramenko

Спортсмен уточнив свої попередні слова про війну між Україною та РФ.

Володар золотої медалі зимових Олімпійських ігор-2018, український фристайліст Олександр Абраменко прокоментував своє скандальне інтерв'ю, де відмовився назвати Росію країною-агресором.

У сюжеті "Військового телебачення України" 33-річний уродженець Харківської області пояснив, що не ставить під сумнів агресію з боку Росії. Спортсмен стверджує, що деякі моменти в його інтерв'ю були "перекручені" журналістами.

"Був здивований, коли побачив цю статтю в інтернеті, тому що деякі моменти були перекручені й виставлені не так, як я вважаю. Я, звісно, розумію, що йде агресія зі сторони Росії проти наших територій, які захищають наші воїни. Там висвітлили так, що нібито я не розумію, що відбувається. Я розумію, що все, що я міг би сказати, може бути невірно сприйнято й використано Російською Федерацією в пропагандистських цілях.

Від свого імені хочу подякувати всім військовослужбовцям, які перебувають на сході України й захищають нашу територію. Хочу побажати їм сили духу, терпіння та бажаю всім повернутися додому живими", - сказав Абраменко.

  • Абраменко завоював для України єдину медаль на зимовій Олімпіаді-2018 у південнокорейському Пхенчхані - "золото" в лижній акробатиці.
  • У 2019 році Олександр виграв "срібло" Чемпіонату світу, який приймала Юта (США).

Читайте також:

Відбір на ЧС-2022: розклади для збірної України перед останнім туром, як "синьо-жовтим" вийти до плейоф

Боснія і Герцеговина - Україна: де дивитися і ставки букмекерів на вирішальний матч відбору ЧС-2022

"Ви дурите народ, цей футбол - лайно рідкісне": ексфутболіст СРСР обурився грою збірної Росії та пішов із прямого ефіру

Повʼязані теми:

Наступна публікація