Скандального футболіста "Атлетіко" засудили до шести місяців ув’язнення

Скандального футболіста "Атлетіко" засудили до шести місяців ув’язнення

Фото: Associated Press

Іспанець зможе уникнути потрапляння до в'язниці, заплативши штраф.

Нападник "Атлетіко" Дієго Коста визнаний винним у несплаті податків та засуджений до шести місяців в’язниці.

За інформацією ESPN, 31-річний футболіст погодився з обвинуваченням та уникне потрапляння за ґрати. Іспанське законодавство дозволяє замінити тюремне ув’язнення терміном менше двох років на штраф. Таким чином, гравець заплатить 543 тисячі євро. Раніше він погасив заборгованість з оподаткування в повному обсязі.

У 2014 році Коста перейшов з "Атлетіко" в лондонський "Челсі" і не виплатив 1,1 мільйона євро податків за передачу іміджевих прав іноземній компанії.

Іспанець бразильського походження повернувся в "Атлетіко" взимку 2018 року. У поточному сезоні форвард зіграв в 19 матчах за "матрацників" у всіх турнірах, забивши 2 голи і віддавши 3 результативні передачі.

Додамо, що Коста славиться своєю неспортивною поведінкою під час ігор. Він полюбляє штовхнути суперників нишком або когось обматюкати. У минулому сезоні футболісту "впаяли" 8-матчеву дискваліфікацію за образи на адресу головного арбітра поєдинку 31-го туру Ла Ліги "Барселона" - "Атлетіко".

Чемпіонат Іспанії поновиться після коронавірусного карантину 11 червня. У першому матчі після рестарту сезону "Атлетіко" 14 червня зіграє в Більбао проти "Атлетика".

Після 27 турів команда Дієго Сімеоне посідає шосте місце в турнірній таблиці Примери. Лідирує в чемпіонаті "Барселона", випереджаючи на 2 очки мадридський "Реал".

Повʼязані теми:

Наступна публікація