"Спочатку ми жартували": Мілевський розповів, як переносить зараження коронавірусом

"Спочатку ми жартували": Мілевський розповів, як переносить зараження коронавірусом

Фото: twitter.com/dynamobrest

В українського форварда вже немає симптомів хвороби.

Нападник брестського "Динамо" Артем Мілевський, який заразився коронавірусом, розповів, як переносить хворобу.

"Сиджу вдома вже 12-й день. З будинку мені можна виходити на вулицю вранці на 15 хвилин і ввечері на 15 хвилин в магазин. Стрьомнувато з цією штукою, коли у тебе ніби як позитивний тест, але при цьому немає жодних симптомів: немає кашлю, пневмонії, температури. Жодного разу за ці 12 днів не було. Єдине, коли це все тільки починалося, пропав нюх.

Спочатку ми жартували, але в підсумку перенесли два тури, а у багатьох позитивні результати. Але у всіх це все проходить спокійно і непомітно. Є випадки і гірше: люди температурять, з пневмонією. Звичайно, все це погано", - сказав Мілевський в ефірі YouTube-каналу "Міля".

Всього у "Динамо" Брест було 16 інфікованих, із них - 11 футболістів. Серед заражених троє українців: Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок. Останній вже повідомив, що одужав від хвороби.

Через велику кількість заражених гравців брестський клуб пропустив матчі Чемпіонату Білорусі проти "Слуцька" та "Славії".

"Динамо" Брест перебуває на п’ятому місці турнірної таблиці Чемпіонату Білорусі, маючи в своєму активі 26 очок після 16 зіграних турів.

Нагадаємо, "Динамо" Брест стало чемпіоном Білорусі в минулому сезоні та влітку з першого кваліфікаційного раунду розпочне виступи в Лізі чемпіонів.

  • Білоруська Вища ліга - єдиний футбольний турнір у Європі, який не призупиняли через пандемію коронавірусу у світі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація