Стали відомі потенційні суперники "Динамо" на старті кваліфікації Ліги чемпіонів-2022/23

Дата публікації
Перегляди
3274
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Стали відомі потенційні суперники "Динамо" на старті кваліфікації Ліги чемпіонів-2022/23

Фото: ФК Динамо Київ

Визначилося, хто може стати першим опонентом київського "Динамо" у відборі найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Зазначимо, що столичний колектив зіграє наступного сезону в Лізі чемпіонів, як друга команда Чемпіонату України. Свій шлях підопічні Мірчи Луческу розпочнуть із другого раунду кваліфікації Шляху нечемпіонів, де "біло-сині" разом із данським "Мідтюландом" отримали статус "сіяних".

Так, потенційним суперником "Динамо" у стартових для них поєдинках відбору найпрестижнішого клубного турніру Європи буде або турецький "Фенербахче", або кіпрський АЕК (Ларнака), які стали віцечемпіонами Туреччини та Кіпру відповідно.

  • Жеребкування другого раунду Ліги чемпіонів-2022/23 відбудеться 15 червня;
  • Переможці матчів другого етапу кваліфікації вийдуть до 3-го раунду відбору ЛЧ, а ті, що програли в цьому раунді, перейдуть до третього етапу Ліги Європи.

У третьому раунді відбору за Шляхом нечемпіонів буде вісім команд, кияни знову будуть сіяними, а в суперниках є чотири варіанти: "Монако" (Франція), "Штурм" (Австрія), "Сен-Жилуаз" (Бельгія), а також будь-хто із трійки учасників другого етапу, включаючи "Мідтюланд". Переможці третього раунду кваліфікації вийдуть до плейоф відбору ЛЧ, а переможені перейдуть до четвертого раунду Ліги Європи. У четвертому етапі кваліфікації ЛЧ "Динамо" може зустрітися або з португальською "Бенфікою", або з шотландським "Рейнджерс", який цього сезону став фіналістом Ліги Європи, або проти будь-кого із перерахованих вище потенційних суперників з другого та третього раундів.

  • "Динамо" посіло друге місце у чемпіонаті України, який було достроково завершено через повномасштабне російське вторгнення на українські території;
  • У груповому раунді Ліги чемпіонів-2022/23, жеребкування якого відбудеться 25 серпня, від України зіграє донецький "Шахтар", який став лідером УПЛ. "Гірники" будуть сіяни в третьому кошику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація