Стало відомо, хто може очолити "Реал" у разі звільнення Зідана

Стало відомо, хто може очолити "Реал" у разі звільнення Зідана

Фото: Associated Press

Керівництво "Королівського клубу" підшукує заміну нинішньому тренеру.

Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан може бути звільнений зі своєї посади. Боси "вершкових" вже підготували шорт-лист з кандидатів, здатних замінити француза у випадку погіршень результатів команди.

За інформацією авторитетного видання Marca, головними претендентами на тренерське крісло "Королівського клубу" є колишній керманич "Ювентуса" Массіміліано Алегрі, Жозе Моурінью, який раніше вже очолював "Галактікос", а також легенда мадридців Рауль Гонсалес, який наразі тренує "молодіжку" "Реала".

Повідомляється, що керівництво "вершкових" найближчим часом планує провести переговори з Моурінью.

Ще одним потенційним кандидатом на заміну Зідану, за версією Mundo Deportivo, є ексгравець мадридського клубу Хабі Алонсо, який зараз тренує другу команду "Реал Сосьєдаду".

Позиції Зідана ускладнює той факт, що в Лізі чемпіонів мадридці стартували з розгромної поразки від ПСЖ (0:3), не завдавши жодного удару в площину воріт суперника вперше від сезону 2002/03.

  • В чемпіонаті Іспанії "Реал" посідає третю сходинку, набравши 8 очок у чотирьох зустрічах.
  • Зазначимо, що у разі звільнення "Реал" зобов’язаний буде виплатити Зідану солідну компенсацію - 80 млн євро, стверджує Sport.es.

Повʼязані теми:

Наступна публікація