Стало відомо, хто може замінити Гвардіолу в разі відходу з "Манчестер Сіті" - ЗМІ

Стало відомо, хто може замінити Гвардіолу в разі відходу з "Манчестер Сіті" - ЗМІ

Фото: Associated Press

На місток "городян" претендують двоє кандидатів.

Нещодавно стало відомо, що головний тренер англійського "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола вже влітку може змінити клуб.

Можливий відхід іспанця з тренерського містка чинного чемпіона АПЛ пов'язаний з нещодавним рішенням УЄФА виключити його команду з Ліги чемпіонів на наступні два сезони. В тому разі, якщо фахівець все ж вирішить покинути Туманний Альбіон, то на його місце вже є два кандидати.

Про це повідомляє The Telegraph.

Джерело зазначає, що Гвардіолу може змінити екстренер "Тоттенхема" Маурісіо Почеттіно або Брендан Роджерс, який очолює "Лестер Сіті".

Аргентинець наразі є без роботи, адже в середині листопада його було звільнено з лондонського колективу. Що ж до Роджерса, то "лисиці" під його керівництвом наразі посідають сенсаційне третє місце в турнірній таблиці АПЛ.

Чинний контракт Гвардіоли з "Манчестер Сіті" розрахований до середини 2021 року. Він очолив клуб у 2016 році. За цей період іспанець двічі вигравав внутрішню першість, Кубок Англії, Кубок Ліги (двічі) та Суперкубок Англії (двічі).

  • Зараз "Манчестер Сіті" посідає другу сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Після 25 турів в активі підопічних Хосепа Гвардіоли 51 очко. Відставання від першого "Ліверпуля" складає 22 балів.

Раніше повідомлялося, що в "городян" через порушення фінансового фейрплей можуть відібрати чемпіонський титул сезону 2013/14.

Повʼязані теми:

Наступна публікація