Стало відомо, коли УЄФА визначиться з дограванням матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Стало відомо, коли УЄФА визначиться з дограванням матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Фото: uefa.com

Один із варіантів - завершити єврокубки у серпні.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розробить план щодо догравання сезону-2019/20 Ліги чемпіонів та Ліги Європи у середині травня. Про це повідомив журналіст видання New York Times Тарік Панж у своєму Twitter.

За інформацією джерела, матчі планується дограти в липні і серпні, при цьому скасування єврокубкових турнірів є крайнім заходом. 

Один зі сценаріїв передбачає догравання змагань під егідою УЄФА після фінішу національних першостей, таким чином, Ліга чемпіонів завершиться не раніше серпня.

1 квітня через пандемію нової коронавірусної інфекції УЄФА подовжив призупинення Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а також переніс червневі матчі національних збірних на невизначений термін. До цього було перенесено фінали єврокубків, їх можуть провести на порожніх стадіонах.

Раніше повідомлялося, що УЄФА закликав національні ліги не завершати достроково турніру. Організація надіслала листа своїм асоціаціям після того, як стало відомо про дострокове завершення Чемпіонату Бельгії.

Нагадаємо, 17 березня на спеціальній відеоконференції з представниками 55 національних футбольних асоціацій УЄФА ухвалив рішення про перенесення фінального турніру Євро-2020 на 2021 рік.

Турнір, який був запланований на літо 2020 року, має відбутися 11 червня - 11 липня 2021-го.

Збірна України вийшла напряму у фінальний турнір та потрапила до Групи С, де її суперниками стали Нідерланди, Австрія та переможець стикових матчів, які мали відбутися у березні.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація